Alege parchetarul iscusit - mesterul desavarsit!
Telefon: 0731.707.550
Email: contact@parchetaruliscusit.ro

Va stam la dispozitie cu servicii de montaj parchet si de restaurare a pardoselilor din lemn de calitate superioara!

Oferim o gama completa de servicii de montaj parchet lemn si de restaurare a pardoselilor din lemn, inclusiv slefuire, ungere, lacuire si colorare.

Combinam metodele traditionale cu cele mai noi echipamente profesionale pentru a evidentia frumusetea si naturaletea pardoselilor din lemn masiv.

Disconfortul este diminuat considerabil, prin reducerea la minumum a cantitatii de praf cu ajutorul echipamentului de ultima generatie, iar membrii echipei sunt instruiti intensiv si constant cu privire la cele mai noi produse si tehnici.

De asemenea, va punem la dispozitie o gamă variata de vopsele de lemn, astfel incat sa puteti alege nuanta care sa va reprezinte.

In cazul in care aveti un parchet pe care vreti sa-l reimprospatati sau sa-i schimbati culoarea, ne puteti solicita serviciile, beneficiind de o evaluare gratuita efectuata de unul dintre specialistii nostri.

Parchetarul iscusit va va propune cea mai ieftina si mai eficienta modalitate pentru reconditionare!

Slefuire (raschetare) parchet masiv

Servicii de montaj parchet lemnSlefuirea este o metoda de uniformizare a parchetului montat prin lipire, prin care sunt eliminate denivelarile.
Totodata, acest procedeu este utilizat pentru a reinnoi aspectul pardoselilor vechi, pentru a elimina petele sau zgarieturile. Slefuirea se poate realiza in mai multe randuri.

Montaj parchet masiv si stratificat

Servicii de montaj parchet lemnProcesul de montaj al parchetului este determinant pentru longevitatea produsului finit.
Recomandam in acest sens utilizarea de rasini epoxidice si adezivi bicomponenti pe baza de solvent.
Parchetul masiv se aplica pe sapa sau pe suport de osb, aplicand, cu o spatula speciala, un strat uniform de adeziv.

Trepte, contra-trepte si balustrade

servicii de montaj parchet lemnConfera imobilului tau unicitate! Contacteaza- ne, alege esenta si culoarea treptelor din lemn si lasa-ne sa-ti transformam casa in ACASA!
Cu peste 15 specii de lemn disponibile, suntem siguri ca putem satisface orice exigenta in materie de trepte, contra- trepte si balustrade (mana curenta) realizate din lemn masiv.
Avem capacitatea de a combina in mod armonios stilul modern cu cel traditional, pentru a transpune in realitate propriul dumneavoastra concept.

Montaj si finisare dusumele si terase din lemn masiv

servicii de montaj parchet lemnLocuiesti la casa sau ai un imobil cu design rustic si te-ai gandit ca anveloparea terasei sau placarea pardoselii cu o dusumea din lemn masiv ar aduce un plus de rafinament? Echipa Parchetarul Iscusit este alegerea perfecta!

Dispunem de materii prime tratate chimic pentru imbracarea teraselor exterioare, iar vopselurile, lacurile si baiturile utilizate ofera un grad ridicat de protectie atat pentru trafic intens, cat si pentru conditii climaterice de umiditate ridicata.

Montam si finisam dusumele si terase de exterior inclusiv pentru piscine, baruri, hoteluri si chiar foisoare.

Pentru dusumele de interior, aplicate pe suport de lemn avem capacitatea sa le finisam si sa le coloram pentru a avea un contrast placut, in ton cu design-ul incaperii.

Daca sunteti in cautarea unui stil personalizat si va doriti materiale si servicii de cea mai buna calitate, echipa Parchetarul Iscusit va sta la dispozitie!

 

Back to Top